Други продукти

DECT бебефон Luvion Deluxe 100

Дигиталните бебефони на холандската марка Luvion са изключително качествени и постигат отличeн кристалeн звук в обхват до 300 метра.

Връзката на бебефона е 100% сигурна и се базира на модерна DECT технология.

бебефон лувион делукс 100

Устройството предлага различни екстри като:

- възможност да говорите обратно на детето като то ще чува вашия глас през модула при него,

- гласово активиране – VOX технология.  Устройството преминава в икономичен режим. Когато бебето издаде звук, то се активира. По този начин се пести енергията в батерията.

- визуален индикатор за звук. Може да изключите звука на бебефона. Когато бебето издаде звук, дисплейът автоматично се активира и може да реагирате.

- нощни светлини за успокояване на бебето.

Dect бебефонът на Luvion има красив дизай и заоблени меки форми. Приемникът / устройството при родителя/ е компактно и удобно за носене. Цветовете на уреда са също много приятна комбинация от синьо, бяло и черни акценти.

Още веднъж си заслужава да се подчертае, че бебефонът осигурява отлично качество на звука в обхват до 300 метра.

Може да поръчате бебефон Luvion Deluxe 100 на телефон 02 988 2545 или по интернет от бебешки магазин ibebe.bg. Продуктът има 24 месеца гаранция от вносителя. Доставката е безплатна за цялата страна и отнема 1-2 работни дни.

 

Дървени колела за без педали Prince Lionheart

Колелата без педали са тренировъчни колела, които подготвят детето за велосипед с педали. Те се използват вместо традиционния начин с помощни колела. Колелата за балансиране са подходящи за възраст над 2 години и научават детето да балансира на 2 колела. Не е необходимо специално обучение, защото детето интуитивно се отблъсква напред или спира с крака.

Колелата за балансиране на Prince Lionheart се отличават с красив дизайн и меко возене, което се осигурява от напомпваемите гуми. Те са направени от здрав и дълготраен брезов материал. Височината на седалката се регулира в зависимост от ръстта на детето и позволява то да използва колелото няколко години. Колелата имат 1 година гаранция от производствени дефекти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Други продукти, 10.0 out of 10 based on 1 rating