Летни колички

Представяме ви актуални модели летни колички за сезон 2011.

Ако искате да правите впечатление може да се насочите към престижната марка MacLaren. Най-лекият модел се нарича Volo и тежи само 4 килограма. Подходяща е за бебета над 6 месеца и с тегло до 15 кг. Лесно се сгъва и има удобен колан за носене на гърба. Малък недостатък е, че облегалката не може да се сваля и има само изправено положение. Това е и най-евтиния модел на MacLaren с цена около 280 лева.

Volo -  McLarren

 

Друг подходящ модел на MacLaren e Triumph, който е малко по-тежък (5,2 кг) и по-скъп (към 330 лева). За сметка на това облегалката може да се сваля частично за да се чувства бебето по-комфортно като спи. Може да използвате бебешката количка Triumph на MacLaren от 3 месечна възраст също до тегло 15 кг. Моделът предлага лесно сгъване като чадър и колан на гърба за по-удобно носене.

McLarren Triumph - летни колички
Интересно предложение от Phil&Teds e модела Smart, който е с оригинален дизайн. Коликата е удобна за пренасяне и се сгъва само с едно плъзване. Конструкцията позволява монтиране на кош за новородено и столче за кола. Наклона на седалката може да се регулира. Тя е от направена от хипоалергенна материя и има отвори за вентилация. Почиства се много добре с влажна кърпа. Теглото на количката е 8 кг, а цената е 399 лева. Предлага се в черен цвят.

smart phil i teds

 

Bebeconfort предлага лятна количка модел Viva. Те тежи 6.5 кг и е изключително маневрена с въртящите се предни колела. Облегалката лесно се накланя до 160 градуса. Седлаката е подплатена, а около главата на бебето също има подплата за допълнителен комфорт. Може да се регулира и височината на степенката за крачетата на бебето. Багажното отделение е достатъчно голямо. Сенникът има прозрачни отвори отсрани за да може бебето да вижда по-добре какво става около него. Вентилацията се осигурява от мрежести отвори. Количката се предлага в червен и черен цвят на цена 282 лева.

летни колички Viva

 

Второ предложение от Bebeconfort e модела Mila с революционене 3D сгъваем механизъм. Количката е с красив дизайн и лесно сгъване с едно движение, много е лека и подложката за крака се регулира. Седалката е омекотена с подплата и се сваля удобна назад. Предните колела са въртящи за лесно завиване но могат и да се застопоряват. Задните колела са двойни и разполагат със спирачки. Коланът е пет точков. Цената на количката е 498 лева.

бебешка лятна количка Mila на Бебеконфорт

Inglesina Swift е популярен и удобен модел за лятото. Тя лека, компактна и стабилна. Много е подходяща при пътуване, защото лесно се сгъва и разгъва (тип чадър) и не заема много място. Облегалката позволява сваляне в четири различни позиции. Количката разполага и с кошница за багаж и дъждобран. Теглото е 5.5 кг, а размерите са 109х49х76 см. Предлага се в три цвята: червен, оранжев и елегантно бежово, а цената е 195 лева.

Inglesina Swift лека количка

Бертони SUN е един от най-евтините варианти на лека детска количка с цена 74 лева.  Облегалката е с 2 позиции, а дръжките са ергономични. Има и кошница за багаж и сгъваем сенник. Поставката за крачета е подвижна. Предните колела са завиващи. Теглото на Бертони SUN е 6 кг, а размерите 47 х 67 х 95 см. Коликата се предлага в синьо, розово, лилаво и зелено. Гаранцията на Бертони е 6 месеца.

Синя количка Bertoni SUN

 

Друг модел на Бертони е Пикадили, която струва 99 лева. Предимство в сравнение с модела SUN е, че облегалката е многопозиционна и може да се сваля до пълно легнало положение. Теглото на количката е 8 кг, а размерите са 49 х 67 х 106 см. Предлага се в синьо, розово, лилаво и два зелени цвята с гаранция 6 месеца.

Пикадили - Бертони

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Летни колички, 10.0 out of 10 based on 2 ratings