Най-популярните модели триколки

За любителите на бебешки колички триколки бихме искали да представим модели на най-популярните марки и техните основни параметри. Списъкът не претендира да е изчерпателен но сме се постарали да обобщим най-актуалните предложения като са сортирани по цена.

1. Комбинирана бебешка количка Bertoni Atlanta с цена 330 лева. Комплектът включва летен вариант и кош за новородено. Може да регулирате наклона на облегалката, а поставката за крачетата е подвижна. Имата на разположение достатъчно място за покупки при пазаруване. Дръжката се регулира, а голямото предно колело осигурява лесно завиване. Комплектът включва и чанта за аксесоари.

бебешки колички bertoni atlanta

Размери: 60х97 см х 103 см височина, сгъната 60х52 см по 100 височина. Тегло: 14 кг

2. Детска количка Kids Tour на Cangaroo на цена 490 лева. Иновационен дизайн и олекотена алуминиева конструкция. Много лека и маневрена бебешка количка. Може да обръщате седалката в две посоки – на движението и обратно. Предното колело се върти за лесно завиване. Може да позиционирате поставката за крачета според вашето бебе. Облегалката на седалката може да пада в няколко положения. Материите лесно се почистват и поддържат. Може да използвате шасито за бебешко кошче, което се купува отделно. Имате на разположение в комплекта луксозни сенник, покривало и чанта-раничка.

бебешки колички cangaroo

Размери: 80х51 см х 100 см височина. Тегло: 10 кг

3. Комбинирана бебешка количка Bertoni Carrera с цена 500 лева. Шасито на количката е от алуминиев материал, а дръжката е телескопична. Облегалката е многопозиционна и можете да регулирате поставката за крачетата. На дръжката има ключ за активиране на завиващото колело. В комплектът влиза чанта за аксесоари и багажно място под седалката.

бебешки колички Bertoni Carrera

Размери: 68х100 см х 103 см височина, сгъната 68х54 см по 110 височина. Тегло: 11 кг

4. Детска количка Njoy на Cangaroo с цена 599 лева. Конструкцията на количката е компактна и лека от алуминиев материал. Много лесно се сгъва и съхранява. Седалката може да се обръща в двете посоки – на движението и обратно, а облагалката се сваля почти до легнало положение. Материите са приятни и лесно се почистват. Предното колело се върти. Луксозен сенник и чанта раничка. Може отделно да си закупите бебешко кошче. Може да монтирате столче за кола Maxi-Cosi на шасито на количката.

детска количка Njoy на Cangaroo

Тегло: 13 кг

5. Детска количка High Trek на Bebeconfort с цена 860 лева. Обегалката на седалката може да се регулира на три нива и вашето бебе да спи комфортно. Може да обръщате седалката по посока на движението и обратно с лице към вас. Тапицерията е допълнително омекотена в областта на главата и отстрани, а бебето е осигурено със пет точков колан.  Може да регулирате височината на дръжката спрямо вашия ръст. Предните и задните колела се помпат за да осигурят меко возене. Бебешката количка има преден и заден амортесьори и барабанни спирачки. Лостът за управление е на дръжката е лесно може да се спускате по стръмни наклони. Предното колело се върти на 360 градуса и може да го заключвате чрез бутон на дръжката. Багажното пространство събира 20 литра. Може допълнително да си закупите бебешко кошче за 580 лева.

детски колички бебеконфорт high trek

Тегло: 11,6 кг

6. Комбинирана бебешка количка GT3 Completo 2010 от Peg Perego на цена 1150 лева. Количката е с алуминиева рала и е подходяща за трудни терени и с мека возия благодарение на помпащите се колела и големите гуми с грайфери. Количката има задни амортесьори, които се регулират в три позиции – за меки, за неравни и за гладки повърхности. Предното колело се може да се върти на 360 градуса и да се застопорява. Комплекът включва и помпа за напомпване на колелата, които са с вътрешна гума. Бебешката количка разполага със спирачна система, която е монтирана на дръжката. Самата дръжка може да се регулира на височина. Облегалката може да пада до напълно легнало положение, а поставката за крачета се регулира в няколко позиции. От двете страни има удобни поставки за напитки, които се отварят. Бебето е подсигурено с пет точков колан, а предния борд/ рейка се сваля и поставя за удобно поставяне на бебето. Комплектът включва сенник, практична чанта, дъждобран, покривало за крачетата. Тапицерията лесно се сваля и пере на 30 градуса. Кошът за багаж е достъчно голям като може да се накланя. Бебешката количка GT3 Completo 2010 от Peg Perego се сгъва и разгъва много лесно.

GT3 Peg Perego детски колички

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Най-популярните модели триколки, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Коментар: