Поставка за вашата чаша кафе

Когато сте на разходка с бебешката количка и решите да се насладите на чаша кафе, тя веднага ще ангажира едната ви ръка. Това бързо се превръща в проблем ако трябва например да дадете вода на бебето  или мляко.

Поставката за чаша кафе е подходящ аксесоар, в който може да поставите вашата чаша с напитка и да освободите ръцете си. Американската марка Prince Lionheart предлага два модела – базов и с термоизолиран джоб, който ще задържа вашето кафе или чай топли, или обратното изстудените напитки студени в летните горещини.

click-n-go-postavka

Поставката за чаша се закрепя към рамката на бебешката количка. Диаметърът на отвора на скобата е 2.4 см, така че тръбата, на която я закрепяте трябва да има по-малък диаметър. Ако тръбата е овална, нейният дълъг диаметър трябва да е максимално 2.4 см. След като държащата скоба е инсталирана поставка се слага и сваля лесно чрез клик механизъм. В гнездото за чаша може да поставите такава с диаметър до 10 см, което е напълно достатъчно за повечето модели чаши. Поставката може да се върти за да може чашата да се позиционира максимално правилно към водоравната течност.

postavka-razglobena

В комплекта са включени и 4 броя S образни кукучки, които се използват за багаж. Единият край се закача към рамката или дръжката на бебешката количка, а на другия може да закачите чанта или торбичка.

termoizolirana-postavkaЦената на базовият моедел е 15.95 лева, а поставката с термоизолиращ джоб струва 17.45 лева. И двата модела са в черен цвят, а термоизолиращия джоб е в син цвят.

Поставката може да се поръча на телефон 0700 31011 или в интернет магазин ibebe.bg. Цената на доставка е 3 лева за София или 4.95лв за страната. Заплаща се на куриера при получаване.

РЕКЛАМА:

Интернет магазин Coffeespot.bg предлага доставка на пакетирано кафе и чай до вашия дом или офис. Може да избирате между най-големият асортимент от топли напитки, кафемашини и аксесоари. Бързи доставки до цялата страна. Пазарувай лесно и удобно по интернет.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Поставка за вашата чаша кафе, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Коментар: