Ethos Trio 2010 – комбинирани бебешки колички на Giordani

Ethos Trio 2010 е комбинирана бебешка количка на италианската марка Giordani. Комплектът включва бебешки кош, летен вариант на количката и столче за кола. Ако закупите комбинираната количка Ethos Trio 2010 ще имате всичко необходимо да превозвате и разхождате вашето бебе докато то стане 13 кг, защото тогава ще трябва да му купите подходящо столче за автомобил. Ethos Trio 2010 предлага много добра стабилност и лекота при движение поради големите задни колела, които разполагат със спирачка. Същевременно по-малките предни колела осигуряват необходимата маневреност на количката и лесното завиване.

бебешки колички Giordani - Ethos Trio 2010

Бебешкото кошче е с нов дизайн спрямо предния модел Ethos Trio (без 2010) и е по-голямо. Той е лесно преносимо, бързо се поставя/ сваля и създава приятен комфорт на вашето бебе докато го разхождате. Може да го използвате и за превозване на бебето в автомобил, но е необходимо да закупите специална приставка. Бебешкото кошче е направено от изключително меки и приятни материали. Може да отворите част от сенника за да осигурите проветрение и свеж въздух на бебето.  Кошчето включва нови елементи, които гарантират сигурността на бебето. Размерите на кошчето са 87 х 47 х 65.5 cm и тежи 8 кг.

ethos trio 2010 детски колички

Летният вариант позволява да обърнете седалката по посока на движението и обратно. Това става като завъртите седалката около оста и както е показано на снимката – може да го направите с една ръка и не е нужно да демонтирате седалката както е при повечето други колички. Облегалката може да се регулира в 3 позиции. Сенника на лятната количка е достатъчно голям като същевременно може да осигурите проветрение на вашето дете.

giordani ethos trio

Може да променяте височината на дръжката в 5 различни позиции. Шасито е изработено от лек и здрав алуминий.

Бебешките колички Ethos Trio 2010 предлагат достатъчно място за багаж и можете спокойно да съберете всичките си покупки. На гърба на облегалката разполагате с допълнителни джобове за малък багаж.

колан и рейка на бебешки колички giordani

Бебето е обезопасено чрез 5 точков колан, който лесно се закопчава и откопчава чрез два механизма. Пред него има удобна рейка обвита в мек текстилен материал, за която то може да се хване за допълнителна стабилност или да закачите любимите му играчки за нея. Размерът на летния вариант в отворено положение е 58,5 х 83 х 96.5 см, а в затворено 58.5 х 45.7 х 73 см. Теглото е 11,4 кг а максималното тегло на детето е до 15 кг.

бебешко столче за кола на giordani

Столчето за кола в комплекта на комбинираната количка Ethos Trio 2010 е комфортно и меко. То защитава вашето дете и може да го използвате докато теглото му достигне 13 килограма. Изключително удобно е да пътувате с него защото може да се монтира на шасито на бебешката количка. Така не е необходимо да носите винаги бебешкото кошче или седалката на летния вариант, когато пътувате с бебето на кратки разстояния. Лесно се монтира в колата и на шасито на количката.  Бебешкото столче за кола на Giordani е съвместимо със система Isofix. То може да се използва и с поставката Isofix за допълнителна сигурност. Поставката се продава отделно и трудно се намира, защото вносителят не винаги я поддържа налична.


Поставка isofix за бебешко столче за кола на Giordani

Теглото на столчето за кола е 5.5 кг.

Комплектът на Ethos Trio 2010 включва  покривало за коша за новородено както и дъждобран за летния вариант.

Може да закупите онлайн бебешките колички Ethos Trio с безплатна доставка от онлайн магазин iBebe.bg на цена 1090 лева.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ethos Trio 2010 - комбинирани бебешки колички на Giordani, 7.2 out of 10 based on 6 ratings

Коментар: