Комбинирани бебешки колички

Избрани комбинирани бебешки колички

Искаме да ви представим избрани от нас комбинирани бебешки колички, които са популярни и са се доказали като удачна инвестиция. Разгледайте различните характеристики на всеки модел бебешки колички от серията комбинирани и направете своя избор.

Предложение 1 за комбинирана бебешка количка – Максима Х3М на Chipolino

maksima x3m

Ориентировъчна цена – 485 лева. Максима X3M е една много добра комбинирана бебешка количка на Чиполино, която включва твърд кош за новородени бебета. Количката има и вариант със седалка, който  подходящ за деца над 6-месечна възраст. Максима Х3М е с алуминиева рамка, която позволява 3 положения на седалката и разполага с удобна дръжка, която може да регулирате на височина. Бебето може да бъде поставено в две позиции спрямо посоката на движение - с лице към майката и по посока на движението.
В цената на комбинираната количка са включени също спално чувалче и раничка. Към комплекта може да добавите и стол “Максима” /продава отделно/, който също може да се монтира на шасито.

Предложение 2 – детска количка Compact на Cangaroo

комбинирана количка Compact=

Предлагаме бюджетен вариант на комбинирана бебешка количка на цена 240 лева. Шасито на количката е алуминиево, а колелата /предни и задни/ могат да се въртят на 360 градуса както и да се застопоряват. Двойната дръжка може да се регулира на височина, а под седалката има голям кош за багаж. В комплекта се включват сенник и покривало за крачетата на бебето. Ако искате да добавите кош за новородено, това ще ви струва допълнителни 99 лева. Същата сума трябва да заплатите и за кошче за автомобил Olymp baby 0-13 кг. Пълният комплект – количка + кош за новородено + кошче за кола струва към 440 лева. Количката се предлага с гаранция 1 година.

Предложение 3 - комбинирана количка Dayana на Cangaroo

бебешки колички dayana на cangarooКомбинираната количка Dayana на Cangaroo също има алуминиева конструкция, голям сенник и покривало. Може да регулирате облегалката до почти хоризонтално положение. Промоционалната цена на количката е около 210 лева като също може да добавите кош за новородено и кошче за кола. Седалката може да се обръща, а предните колела се въртят на 360 градуса като може да се застопоряват.  Поради хубавото лягане на седалката назад, може да решите да си спестите коша за новородено, който така или иначе ще ползвате само няколко месеца.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 4 votes)
Комбинирани бебешки колички, 8.7 out of 10 based on 7 ratings