Quinny Zapp Xtra – нов модел 2011

Новият модел Quinny Zapp Xtra е изключително маневрена и функционална количка, която тежи само 8.8 кг. Тя е подходяща от раждане до 4 годишна възраст.

Предимствана на Xtra спрямо предишния модел Quinny Zapp са възможността:

- седалката да се сваля до легнало положение и

- да се обръща по посока и обратно на движението.
quinny zapp xtra

 

Quinny Zapp Xtra има просторна седалка с ширина 33 см и височина около 60 см, което я прави подходяща и за по-едри деца. Разполага с пет точков колан, койно осигурява безопасно и здраво захващане. Сенникът е достатъчно голям за да предпазва от слънцето като има прозрачен “прозорец” от горната страна, който позволява на майката да наблюдава детето.

Quinny zapp xtra - три позиции

Седалката лесно се обръща по посока и обратно на посоката на движение чрез двата бутона в средата. Когато тя е обърната напред има три позиции: – изправена, полу легнала и напълно легнала, в която бебето може да спи много комфортно.

Когато седалката е обърната към вас може да се регулира в две положения: полу легнало и легнало. Т.е. не може да се изправи напълно когато бебето гледа към вас.

Предните колела осигуряват изключителна маневреност като се въртят на 360 градуса и могат да се заключват. Колелата се свалят лесно за да се почистят.

Quinny Zapp Xtra лесно се сгъва по следния начин. Първо се сваля седалката чрез двете копчета в средата, дръжките се сгъват на две и накрая конструкцията окончателно се сгъва като се натисне с крак напред. Сгъната количката е с много компактни размери - 69 x 27 x 30 см и се побира във всеки багажник.

В комплекта на количката са включени:

- сенник

- дъждобран

- кош за пазаруване до 5 кг

- адаптори за кошче за кола на Maxi Cosi.

Някои от недостатъците са, че бебешката количка няма степенка за краката, която да се регулира в зависимост от височината на детето. Също така достъпът до багажника е много ограничен когато седалката е в напълно изправено положение.

Quinny Zapp Xtra се предлага в основните цветове – черно, червено, синьо, кафяво както и в симпатичния тъмно бежов и малко екцентричния розов.

Цената на количката е 540 лева. Може да закупите Quinny Zapp Xtra онлайн с безплатна доставка до вратата на вашия дом.

Може да научите повече за модела от сайта на производителя – quinny.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Quinny Zapp Xtra - нов модел 2011, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Коментар: