Wallaboo – как да запазим бебето топло в бебешката количка

През студените зимни месеци и дългите разходки по снега – как да осигурим топлина и удобство на бебето в бебешката количка, където то е обездвижено и се нуждае от най-добрата защита срещу студа?

Холандската фирма Wallaboo предлага много качествени и практични за използване продукти, които увиват бебето и му осигуряват комфорт и топлина в зимния мраз.

бебешко чувалче Wallaboo

Чувалчето за бебешка количка и столче за кола на Wallaboo е изработено от мек велур и ватирана кожа. С него обгръщате цялото тяло на бебето и му създавате идеален топъл комфорт.  Много е практично за разходки, защото не е  необходимо да обличате бебето с яке или космонавтче за разходка.  Просто го пъхате в чувалчето и излизате.  Горната част на чувалчето става на качулка и пази главичката на бебето топла. Лесно се закопчава с двата ципа по продължение от всяка страна. Когато се зацапа лесно може да изперете с автоматична пералня.

одеялце за бебешки колички

Друг прекрасен продукт на Wallaboo е бебешкото одеялце с форма на цвете. Неговата употреба е изключително лесна за разлика от повечето одеяла, които се плъзгат и краищата им висят. Одеялцето за увиване Wallaboo Вашето има специален джоб за да пъхнете краката на бебето и бързо да го увиете като използвате лепящите се ленти. В горния край може да се оформи качулка за да пазите главата на вашето бебе на топло.

Wallaboo за бебешки колички

Одеялцето с форма на цвете се предлага в три разновидност като материали:

- външна страна от микрофибърен велур а вътрешната от памучен плат с красиви цветни щампи;

- външна страна от микрофибърен велур а вътрешната от мека ватирана кожа – имитация на агнешка кожа;

- изцяло от 100% лек памук, което е най-тънкия вариант.

памучно одеялце за бебешка количка

Материалите са много приятни на пипане. Може да  използвате одеялцето в бебешката количка, в кошчето за кола както и в къщи в шезлонга на бебето или на земята като постелка за игра. Вашето бебе винаги ще се чувства на топло и приятно място.

Размерите на одеялцето са 85 см х 85 cm и то е подходящо за новородено до 9 месеца.  Може да се пере с автоматична пералня на 30 градуса.

Пълният асортимент на Wallaboo може да закупите онлайн директно от вносителя – www.ibebe.bg.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Wallaboo - как да запазим бебето топло в бебешката количка, 8.0 out of 10 based on 4 ratings

Коментар: